+6019-812 3025          admin@ciptasuccess.com.my  

PROFIL SYARIKAT

   

 
CSM DAIRY SUCCESS SDN BHD adalah syarikat yang mengendalikan hal berkaitan OEM bagi individu yang berminat untuk menjalankan perniagaan bersama Cipta Success Marketing (CSM). CSM beroperasi di Seremban, Negeri Sembilan. Sebagai pengeluar produk tenusu berasaskan serbuk susu kambing di Malaysia, CSM sentiasa mempertingkatkan penyelidikan dan teknologi dalam penghasilan produk berasaskan susu kambing bagi memenuhi permintaan pengguna di peringkat domestik dan juga antarabangsa.
 
Penggunaan mesin berteknologi tinggi membolehkan CSM untuk mempertingkat pengeluaran tahunan seiring dengan permintaan pelanggan yang makin meningkat. CSM membuka peluang kepada Usahawan OEM yang ingin memulakan perniagaan produk jenama sendiri berasaskan susu kambing, kopi, koko, susu lembu dan teh. 
 
Pelbagai khidmat sampingan ditawarkan kepada usahawan OEM yang bersama CSM Dairy Success Sdn Bhd antaranya khidmat nasihat, khidmat reka bentuk bungkusan, khidmat pensijilan, khidmat pencetakan produk dan khidmat penghantaran.
 
     


           
  TEKAN       

DAN HUBUNGI KAMI UNTUK PERKHIDMATAN OEM
CONTACT US

Lot 39, Jalan Lombong Emas 5, Kawasan Industri Ringan Tun Dr Ismail,
70200 Seremban, Negeri Sembilan, Malaysia.


+6019-812 3025
  admin@ciptasuccess.com.my
 
http://www.csm2u.com.my
 
 
   

Anda mempunyai 0 produk di dalam bakul. Adakah anda ingin semak keluar?
0 barang
Tukar ke versi mobile
Langgan Risalah